€0.00 / 0 item(s)
  • Geen producten in uw winkelwagen.
0

De kracht van Hooijer

Haarden en Vloeren te Amersfoort

De kracht van Hooijer Haarden en Vloeren in Amersfoort, Hooijer verandert interieurs, wij hebben zo onze visie op het hart van uw huis. Een vernieuwende visie. En dat ervaart u vanaf het moment dat u in onze showroom in Amersfoort komt. Wij zijn gevestigd op De Stuwdam 21 te Amersfoort op industrieterrein de Wieken.

U zult vanaf de eerste stap in onze showroom onder de indruk zijn van de prachtige haardenhout- en gaskachels en houten vloeren. U proeft de sfeer. Oogstrelende openhaarden tussen houten vloeren, strak gestuukte wanden en ruw beton. Het eigentijdse design van de showroom en de aandacht die we daaraan besteed hebben, tekent onze aanpak. Ook van uw haardschouw en/of vloer willen we méér maken dan een los product in de ruimte. Dat is een kwestie van maatwerk en perfectie.

Wij ontwerpen uw haard op maat, met mooie 3d impressies zetten wij de haard virtueel in uw woonkamer, ook voor maatwerk meubels en kasten rondom de haard bent u bij ons op het juiste adres.

Wat verder voor ons vanzelfsprekend is:

  • Gratis advies aan huis
  • Geen aanbetaling
  • Veilige en vakkundige montage
  • Uitstekende garantie

Bezoek geheel vrijblijvend onze prachtige en sfeervolle showroom in Amersfoort of maak een afspraak. Wij staan voor u klaar!

TeamHooijer-001Waarom kiezen voor Hooijer

Op de Stuwdam in Amersfoort is een unieke showroom te vinden met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Hier voelt u zich thuis en geniet u van wat u te zien krijgt, u doet veel inspiratie op en de meeste opstellingen zijn brandend te zien.

Hooijer Haarden en Vloeren uit Amersfoort is al jaren de enige specialist in Amersfoort op het gebied van houtkachels en gashaarden.

Het vakkundig installeren van de kachels in Amersfoort en ook buiten Amersfoort behoort ook tot onze specialiteit. De haarden en vloeren worden dan ook vakkundig geïnstalleerd en gelegd door onze installateurs/parketleggers met veel ervaring.

Daarnaast is Hooijer een erkend installateur van alle soorten haarden en kachels en wij zijn aangesloten bij het Sfeerverwarmingsgilde (SVG), de brancheorganisatie die staat voor gegarandeerde kwaliteit.

Wij houden ons niet alleen bezig met de verkoop, maar willen graag een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Dus onze houtkachels en gashaarden voldoen aan de strengste normen op het gebied van uitstoot en fijnstof. Deze kachels staan in onze showroom in Amersfoort, veel zijn er zelfs brandend te zien.

Daarnaast zijn wij officieel Europees DE-erkend, wat staat voor duurzame energie.

De afritten A1 en A28 zijn om de hoek waardoor de showroom te Amersfoort goed te bereiken is.

HHVpand

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat u zorgeloos kunt genieten van uw haard en/of vloer. Als het voorkomt dat er storingen zijn dan leveren wij de service die nodig is om het product weer goed te laten functioneren . Ook verlenen wij het onderhoud aan uw haard en vloer. Dit om de geleverde producten in topconditie te houden. Informeer bij ons voor meer informatie.