033 47 999 47    bekijk onze houten vloeren >>

 
Vloeren Amersfoort

Houten vloeren Amersfoort

Houten vloeren Amersfoort

Voor mooie houten vloeren in Amersfoort zit u bij Hooijer Haarden en Vloeren goed! Ambachtelijke houten vloeren vormen een belangrijk deel van onze collectie. Dus: bent u op zoek naar een parketzaak in Amersfoort? Schroom dan niet en neem eens een kijkje in onze showroom.

De mooiste houten vloeren in Amersfoort

Aan het zoeken naar houten vloeren in Amersfoort? In de showroom van Hooijer Haarden en Vloeren vindt u een breed assortiment! Hier vindt u gegarandeerd de houten vloer voor in uw woning. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van de mooiste vloeren. Of het nu gaat om de traditionele parketvloeren of om de “in between” duoplanken; wij kunnen u in beide gevallen goed adviseren. Dankzij onze jarenlange ervaring met het leggen van de mooiste houten vloeren, kunnen wij u zeer goed informeren en alle mogelijkheden aan u voorleggen.

Zie ook: Eiken visgraat parket of Houtkachels voor buiten

Uw parketzaak in Amersfoort

Hooijer Haarden en Vloeren is uw persoonlijke parketzaak in Amersfoort. Wij kijken naar ieders eigen situatie om zo de beste vloer aan te raden. Naast ons opvallend brede assortiment, beschikken wij ook over de kennis en ervaring om u zo goed mogelijk te adviseren en informeren. Onze parketleggers zijn échte vakmensen met passie voor het werk. Zij zijn gespecialiseerd in het leggen van de traditionele parketvloeren. Al met al is Hooijer Haarden en Vloeren een zeer professionele en complete parketzaak in Amersfoort.

Assortiment houten vloeren in Amersfoort

Zoals gezegd beschikt Hooijer Haarden en Vloeren over een breed assortiment aan houten vloeren. In onze prachtige showroom zijn onder andere landelijke houten vloeren te vinden van het de merken Original Chapel en Avance. In beide merken beschikken wij weer over verschillende soorten vloeren. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Avance Floors Dubbel Gerookt Naturel of Charpel Parket Natural wit vloeren? Donker- of lichtbruin, wit, grijs of zwart; welke kleur uw voorkeur ook heeft, wij kunnen u ongetwijfeld helpen aan een prachtige houten vloer.

Parketzaak in Amersfoort: enkel goede kwaliteit

Parketzaak Hooijer Haarden en Vloeren te Amersfoort legt de lat hoog: wij leggen enkel hoogwaardige parketvloeren. Op die manier kunnen wij onze klanten verzekeren van een goede investering en jarenlang plezier. In onze showroom kunt u onze diverse vloeren op uw gemak bekijken. Nog niet genoeg gezien? In onze grote monsterkast vindt u nog vele andere voorbeelden. Onze hoogwaardige parketvloeren hebben een warme uitstraling, zijn duurzaam, beschikken over goede isolerende eigenschappen én hebben een lange levensduur; reden genoeg om eens een kijkje te nemen!