033 47 999 47    bekijk onze houtkachels >>

 
Header Inbouw houtenkachels

Inbouw houtkachels

Inbouw houtkachels

Inbouw houtkachels staan garant voor het échte haard-gevoel. De geur van brandend hout, de mooie vlammen en het knisperende geluid; ruiken zien en horen, dát is het resultaat. Bij Hooijer Haarden en Vloeren vindt u gegarandeerd de houtkachel waar u naar zoekt. Aan het kijken voor mooie houtkachels rondom Hilversum? Ook dan is Hooijer Haarden en Vloeren zeker aan te raden; ons filiaal bevindt zich in Amersfoort!

Inbouw houtkachels; Waarom?

De inbouw houtkachels van Hooijer Haarden en Vloeren zijn bijzonder goed geschikt als hoofdverwarming. Daarnaast brengt een inbouw houtkachel ook extra sfeer met zich mee en maakt deze van de kamer een aangename plek. Een van de belangrijkste voordelen van een inbouw houtkachel is dat deze een stuk veiliger zijn dan bijvoorbeeld een klassieke openhaard. Het vuur zit bij een inbouw houtkachel namelijk achter een scherm, waardoor er geen vonkjes de kamer in kunnen vliegen. Dit is voor vele mensen reden genoeg om te kiezen voor een inbouw houtkachel.

Zie ook: Houten vloeren Amersfoort of Eiken visgraat parket

Mooie houtkachels nabij Hilversum

Hooijer Haarden en Vloeren verkoopt de meest prachtige houtkachels nabij Hilversum. Op slechts 25 kilometer afstand kunt u onze uitgebreide showroom vinden. Hooijer Haarden en Vloeren levert enkel houtkachels van de allerbeste merken. Al onze houtkachels zijn door experts geselecteerd op een aantal belangrijke voorwaarden, denk bijvoorbeeld aan een schone verbranding, een goed te bedienen warmte afgifte en een mooi vuurzicht. Bij Hooijer Haarden en Vloeren bent u verzekerd van een zeer goede houtkachel voor uw woning in Hilversum.

Het hoge rendement van inbouw houtkachels

Een inbouw houtkachel is stijlvol en sfeervol. Daarnaast zorgen ze ook voor een hoger rendement. Zo zorgen inbouw houtkachels bijvoorbeeld voor minder warmteverlies dan bijvoorbeeld een openhaard. De afsluitbare voorkant van de inbouw houtkachel zorgt eveneens voor minder energieverlies en dankzij de opvallend kleine afvoerkanaal blijft de warmte langer op de betreffende plaats hangen. Al met al zitten er veel voordelen aan inbouw houtkachels, waar wacht u nog op?

De beste merken houtkachels dichtbij Hilversum

Wanneer u op zoek bent naar de beste merken houtkachels dichtbij Hilversum, zit u bij Hooijer Haarden en Vloeren goed. Een greep uit de merken die wij verkopen: Attika, Barbas, Contura, Stuv en Skantherm. Ook is het mogelijk om een design houtkachel bij ons aan te schaffen, in dat geval raden wij de collectie van Dik Geurts en Harrie Leenders aan. Voor een goed advies voor uw situatie is het verstandig om een bezoek te brengen aan onze showroom in Amersfoort. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het kiezen van een juiste houtkachel.