Service en onderhoud haarden

Service en onderhoud haarden

Service
Hooijer Haarden en Vloeren ziet de verkoop van haarden, schouwen en vloeren als dienstverlening. We leveren niet alleen een product, we zorgen vooral dat uw verwachtingen overtroffen worden. Dat doen we door de haard en/of schouw vakkundig te monteren. Dat doen we door maatwerk te leveren. Daarin gaan we heel ver. Zo maken we complete kastombouwen om de haard of bouwen we haarden in wanden in. We zorgen voor het timmer-, stuuk- en schilderwerk. Compleet.

Ook verzorgen wij een camera inspectie van uw bestaande schoorsteen of rookkanaal. U ontvangt hiervan een rapport waarin de staat van uw rookkanaal of schoorsteen wordt weergegeven en het advies welke houtkachel of inzethaard of inbouwhaard het meest geschikt is voor uw situatie. U kunt daarvoor een beroep doen op onze specialisten. Lees hier meer over het belang van een rookkanaalinspectie en de reiniging van uw rookkanaal.

Onderhoud
Verder dragen we via onze partner Sparks Service BV zorg voor het onderhoud van uw gashaard en houtkachel.
Klik hier om een onderhoudsaanvraag in te dienen.

Tips
In het linkermenu bovenaan vindt u onze stooktips, de stookalert app en reinigingstips voor het glasraam van uw kachel of haard. Dit om u van extra service en gemak te voorzien, waardoor u optimaal van uw haard of kachel kunt genieten.

 

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op of kom naar onze showroom!