Vloeren

Hooijer Haarden en Vloeren, ook voor mooie, ambachtelijke houten vloeren bent u bij ons op het juiste adres in Amersfoort. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van de bekende tapis vloeren, ook de zogenaamde duoplanken zijn populair.

Parketvloeren

Parketvloeren in Amersfoort, parket is een traditionele leg wijze, ambachtelijk gelegd. Hooijer is expert in het leggen van uw parketvloer in Amersfoort, maar ook voor houten vloeren in regio Utrecht en ‘t Gooi zijn wij het aangewezen bedrijf. Onze parketleggers zijn vakmensen met passie, wij leggen de lat hoog en leggen uitsluitende hoogwaardige houten vloeren waar u jaren plezier van zult krijgen.

Delft 11-07-2012 The Body Shop, tbv HIS. Foto Raphaël Drent

Duoplanken

Het voordeel van duoplanken, of  in between vloeren, zoals het bij het merk Original Chapel vloeren wordt genoemd, is vooral dat de toplaag uit een dikte bestaat van 4mm of 6 mm. De onderlaag is direct verlijmd aan deze toplaag en heeft een dikte van circa 11 mm, het houtsoort is meestal berken multiplex. Deze combinatie zorgt ervoor dat de houten vloer zeer geschikt is op vloerverwarming. Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren op vloerverwarming, informeer naar de mogelijkheden, wij hebben veel houten vloeren in onze showroom liggen. Daarnaast hebben wij een grote monsterkast met veel samples en voorbeelden

Ambachtelijke tapis vloer

Kiest u voor een ambachtelijk gelegde tapis vloer of is een robuuste kasteelvloer meer voor u? We laten u graag de verrassende mogelijkheden zien. Van een smalle, naturel visgraat tot een brede doorleefde planken vloer. Onze parketeurs dragen zorg voor een vakkundige montage conform de voorschriften.