Gashaarden van Hooijer

Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Welkom op onze pagina over onze gashaarden!

Assortiment

Onderstaand vindt u ons assortiment aan gashaarden, gasgestookte haarden die door ons ingebouwd worden. Wilt u graag zicht op het vuur vanuit twee zijden (hoekmodel) of zelfs een doorkijkmodel (tunnel gashaard)? Er is uiteraard ook keus uit prachtige traditionele frontmodellen of nieuwere vierzijdige gashaarden. Uiteraard zijn alle gashaarden verkrijgbaar voor hoogwaardige merken zoals Bellfires, Dru, Element4, Faber, Global Fires, Helex, M-design, Stûv en Wanders.

Propaangas

En wist u dat wij ook voor woningen zonder aardgasaansluiting diverse oplossingen voorhanden hebben (o.a. propaangasflessen) om toch een gashaard te kunnen stoken?

Milieueisen

Al onze kachels voldoen momenteel en ook in de toekomst aan de strengste milieueisen voor Europa, waarmee wij ook oog hebben voor duurzaamheid.

Gashaard in combinatie met maatwerk interieur

Inmiddels zijn wij ook gespecialiseerd in het opleveren van gashaarden in combinatie met maatwerk interieur (kasten, meubels, schuifdeursystemen, tv-nissen en plateaus) van ieder gewenst materiaal, zoals Belgisch hardsteen, Blauwstaal, leer, Ciré beton en DecoLegno plaatmateriaal. Bekijk hier een voorbeeld van een exclusief opgeleverde gashaard met maatwerk meubel.

Bezoek onze showroom

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Amersfoort, gelegen in Midden-Nederland in de provincie Utrecht.

opgeleverde exclusieve gashaard

Specificeer uw zoekopdracht
Uw haard op maat inclusief interieur? Bekijk hier onze voorbeelden of neem contact met ons op voor meer informatie. 
Merk
Vuurzicht
Verbrandingssysteem
Model