Element4 CUPIDO 70 CF

Vanaf € 4.288
We mogen u met trots onze gloednieuwe Cupido 60 CF en 70 CF presenteren: de allereerste ‘inzethaarden met open verbranding’ van Element4!

Productkenmerken

Type
Gashaard
Merk
Element4
Vuurzicht
Front
Verbrandingssysteem
Open
Vermogen
2-5 kW
Stijl
Inzet
Rendement
80%

Productomschrijving

Element4 CUPIDO 70 CF inbouw gashaard

De looks van een houthaard, de voordelen van gas

De Cupido 70 CF beschikt over een van de meest realistische vlambeelden in de markt. Dit heeft het onder andere te danken aan de bekende ‘Realflame burner’ in combinatie met de bodembrander. Daardoor is dit het perfecte alternatief voor indien u uw openhaard wilt vervangen door een gashaard én wilt blijven genieten van het pure en authentieke vlambeeld dat u gewend bent. 

Keuze uit diverse extra's:

  • Zwart gespiegeld glas in de achterwand ( i.p.v. zwart staal).
  • Anti-reflectieglas voor een nóg realistischer vlambeeld.
  • ProControl voor eenvoudige bediening met de smartphone of tablet

Makkelijk te installeren

De nieuwe Cupido 70 CF is ontworpen met het oog op een eenvoudige installatie. De haard wordt geleverd met een 125 mm of 100mm schoorsteenaansluiting. Daarnaast heeft het een inbouwdiepte van maar 30 cm. Dat maakt de installatie zeer eenvoudig. De haard beschikt eveneens over het Oxygen Depletion System (O.D.S.), waardoor het veilig in het schoorsteensysteem geïnstalleerd kan worden. Ook handig: de ontvanger van deze haarden is eenvoudig toegankelijk, omdat u alleen de sierlijst hoeft te verwijderen.

Energielabel:

Meer informatie over het energielabel

Gerelateerde producten