Faber MatriX 1050/650-I

Vanaf € 5.777,75
De gashaard MatriX 1050 650-I is een moderne frameless fronthaard met de innovatieve Log Burner 2.0®

Productkenmerken

Type
Gashaard
Merk
Faber
Vuurzicht
Front
Verbrandingssysteem
Gesloten
Vermogen
4-9 kW
Stijl
Inbouw
Afmetingen (BxDxH) (cm):
118x58x106
Afvoer maat (mm):
130-200 balanced
Interieur:
Steel rear wall / Stalen achterwand

Productomschrijving

Faber MatriX 1050/650-I gashaard

De huidige interieurtrend is een revival van charme. De houtstammen zijn terug en het echte vlammenbeeld is weer hot. Naast de haard integreert men kasten, een tv-wand, legplanken voor boeken of sfeervolle verlichting. Zo vormt de haard een mooi geheel met de rest van de woonkamer.

Faber heeft deze trend vertaald naar de nieuwe serie frameless MatriX haarden. De serie 1050 650 haarden bevat hoogwaardige kwalitatieve elementen zoals de Log Burner 2.0 die niet van echt vuur te onderscheiden is. De inbouwkaders zijn verkrijgbaar in verschillende diepten voor een installatie op maat. De kaders zijn zowel vier- als driezijdig te gebruiken.

De Symbio lichtmodule combineert optimale sfeer met een laag energiegebruik. Een gloeiend kolenbed geeft over het algemeen veel warmte, wat niet altijd gewenst is. Met de Symbio lichtmodule kunt u het ‘kolenbed’ met de afstandsbediening naar wens in- en uitschakelen. Het kolenbed wordt verlicht met een energiezuinige LED module. LED verlichting staat bekend om zijn lange levensduur.

Energielabel:

Meer informatie over het energielabel