Stûv B-100 PB

Vanaf € 5.067
De tulp-haarden zijn voorzien van een dubbele brander of een ‘woodburner’. De vlammen worden over de volledige diepte van de haard verspreid en lijken zo meer op echt vuur. Ook verkrijgbaar in een doorkijkvariant.

Productkenmerken

Type
Gashaard
Merk
Stûv
Vuurzicht
Front,Doorkijk
Verbrandingssysteem
Gesloten
Vermogen
4-8.8 kW
Stijl
Inbouw
Brander
Dubbel
Achterwand
Stalen lamellen Piet Boon (standaard)
Binnenbekleding
Set houtblokken (standaard)
Optionele Under-Cover kaders
Geen
Optionele stalen kaders
Groot kader Piet Boon (110 x 45)
Roosters voorzijde
Strips Piet Boon (optioneel)

Productomschrijving

De ‘woodburner’ bestaat uit een brander aan de voorzijde die minder hoge vlammen geeft dan de brander aan de achterzijde, en dit alles met keramische, erg realistische houtblokken. Deze branders bieden een ervaring die sterk lijkt op een echt houtvuur. U kunt ook één van de twee branders activeren, wat het warmteproductie halveert maar toch een optimaal rendement garandeert. Handig om tijdens elk seizoen van uw haard te genieten!

Under-Cover… Wat u ziet: een prachtige haard met afgeronde vormen, perfect geïntegreerd in de omgeving en de architectuur. Wat u niet ziet: de structuren van ecologisch, hittebestendig composietmateriaal. Deze kaders zijn licht, eenvoudig te plaatsen en kunnen perfect en zonder barsten in uw muur worden verwerkt. Aangezien de buitenlaag schilderbaar is, kunt u deze de gewenste kleur geven.

De tulp haarden zijn beschikbaar met optioneel ontspiegeld glas Dit glas beperkt het grootste deel van de reflecties waardoor u beter zicht hebt op het vuur.