Gaskachels van Hooijer

Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Welkom op onze pagina over onze gaskachels!

Assortiment

Onderstaand vindt u ons assortiment aan vrijstaande kachels op gas gestookt. Van driezijdige gaskachels, tot gaskachels met wel een zicht van 180 graden! Met haardenmerken als Attika, Bellfires, Dru, Faber, Global Fires, Helex, Jøtul en Wanders in diverse uitvoeringen, waaronder hoekhaarden en fronthaarden, is er voor ieder wat wils. Van nostalgisch tot modern, de keuze is aan u! Naast vrijstaande modellen, hebben wij ook vrijhangende gaskachels of kachels die ook ingebouwd kunnen worden.

Propaangas

En wist u dat wij ook voor woningen zonder aardgasaansluiting diverse oplossingen voorhanden hebben (o.a. propaangasflessen) om toch een gaskachel te kunnen stoken?

Milieueisen

Al onze kachels voldoen momenteel en ook in de toekomst aan de strengste milieueisen voor Europa, waarmee wij ook oog hebben voor duurzaamheid.

Gaskachel in combinatie met maatwerk interieur

Inmiddels zijn wij ook gespecialiseerd in het opleveren van gaskachels in combinatie met maatwerk interieur (kasten, meubels, schuifdeursystemen, tv-nissen en plateaus) van ieder gewenst materiaal, zoals Belgisch hardsteen, Blauwstaal, leer, Ciré beton en DecoLegno plaatmateriaal.

Bezoek onze showroom

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Amersfoort, gelegen in Midden-Nederland in de provincie Utrecht.

Dru Passo gaskachel

Specificeer uw zoekopdracht
Uw haard op maat inclusief interieur? Bekijk hier onze voorbeelden of neem contact met ons op voor meer informatie. 
Merk
Vuurzicht
Verbrandingssysteem
Model