Faber Concept I-450

Vanaf € 3.400
Om de conceptenlijn op te starten presenteert Faber de concepten: Een compacte haard met moderne sobere lijnen. Minimalisme pur sang. Op basis van onze geüpgrade Fyn 450 koopt u voor een zeer concurrerende prijs een prachtig design stuk!

Productkenmerken

Type
Gaskachel
Merk
Faber
Vuurzicht
Front
Verbrandingssysteem
Gesloten
Vermogen
2-7 kW,3-8 kW
Stijl
Vrijstaand
Afmetingen (BxDxH) (cm):
59x34x203
Afvoer maat (mm):
100-150 balanced

Productomschrijving

Energielabel:

Meer informatie over het energielabel

Steeds meer komt de vraag van klanten in het buitenland en in Nederland om een betaalbaar concept. Een concept waarvan alles al vast ligt, plateau, schoorsteen, en natuurlijk de haard. Faber is gestart met twee concepten met een dergelijke opzet. Deze concepten zijn zo geconstrueerd dat men deze zonder risico tegen een houten achterwand kan plaatsen, hiervoor moet natuurlijk de luchtdoorstroming door het dek rooster volledig vrij zijn.

De concepten hebben een basis ophangplaat waaraan men de mantel ophangt. Om de boorgaten nauwkeurig af te kunnen tekenen is een boormal in de verpakking aanwezig. M.a.w. wanneer de gasaansluiting aanwezig is en ook het gat voor de geveldoorvoer, is het plaatsen van de haard in een zeer korte tijd te doen. De afwerking van de mantel is standaard ongelakt in aludip. Dit betekent dat deze als een goede ondergrond kan dienen om latex of sierpleister aan te brengen. Ook glasvezelbehang is mogelijk. De concepten worden in Nederland geleverd met een standaard Multivent Pro® aansluitset voor door de gevel. Deze hoogwaardige RVS aansluitset heeft standaard een schuifpijp voor optimaal plaatsingsgemak.