Faber Concept III-700 - UITLOPEND!

Vanaf € 5.100
Om de conceptenlijn op te starten presenteert Faber de concepten: Zeer royaal ogend driezijdig concept met sierlijke omranding. Met als basis de Triple M smart. Prachtig vuur, eenvoudig te bouwen,gegarandeerde kwaliteit.

Productkenmerken

Type
Gaskachel
Merk
Faber
Vuurzicht
3-zijdig
Verbrandingssysteem
Gesloten
Vermogen
3-8 kW,4-9 kW
Stijl
Vrijstaand
Afmetingen (BxDxH) (cm):
110x63X194
Afvoer maat (mm):
100-150 balanced

Productomschrijving

Energielabel:

Meer informatie over het energielabel

Steeds meer komt de vraag van klanten in het buitenland en in Nederland om een betaalbaar concept. Een concept waarvan alles al vast ligt, plateau, schoorsteen, en natuurlijk de haard. Faber is gestart met twee concepten met een dergelijke opzet. Deze concepten zijn zo geconstrueerd dat men deze zonder risico tegen een houten achterwand kan plaatsen, hiervoor moet natuurlijk de luchtdoorstroming door het dek rooster volledig vrij zijn. 

De concepten hebben een basis ophangplaat waaraan men de mantel ophangt. Om de boorgaten nauwkeurig af te kunnen tekenen is een boormal in de verpakking aanwezig. M.a.w. wanneer de gasaansluiting aanwezig is en ook het gat voor de geveldoorvoer, is het plaatsen van de haard in een zeer korte tijd te doen. De afwerking van de mantel is standaard ongelakt in aludip. Dit betekent dat deze als een goede ondergrond kan dienen om latex of sierpleister aan te brengen. Ook glasvezelbehang is mogelijk.

De concepten worden in Nederland geleverd met een standaard Multivent Pro® aansluitset voor door de gevel. Deze hoogwaardige RVS aansluitset heeft standaard een schuifpijp voor optimaal plaatsingsgemak.