Houthaarden van Hooijer

Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Houthaarden in diverse soorten en maten

Op deze pagina vindt u ons assortiment aan houthaarden. Hierbij valt een keuze te maken uit zowel inbouw- en inzethaarden. De inzethaarden zijn uitermate geschikt voor redelijk eenvoudige installatie in bestaande situaties, bijvoorbeeld bij een al bestaande schouw en openhaard. Wilt u uw interieur renoveren en de haard helemaal naar uw smaak aan laten passen, dan kunnen inbouwhaarden meer geschikt zijn.

Op zoek naar een houthaard in perfecte harmonie met uw interieur? Maak gebruik van ons aanbod in maatwerk interieur!

Wij plaatsen nooit zomaar een haard in uw woning.  Wij streven naar perfectie en zullen in samenspraak met u ervoor zorgen dat uw haard een sfeervol en stijlvol geheel vormt met uw interieur. Hier gaan wij erg ver in. Zo ontwerpen en realiseren wij zelf maatwerk interieur van ieder gewenst materiaal, zoals Blauwstaal, Belgisch hardsteen, Eiken fineer, hoogwaardig leder en Decolegno. Zo vormt elk meubel een exclusief maatwerk product. Bekijk hier onze voorbeelden van diverse projecten in combinatie met maatwerk interieur.

opgeleverd liftdeur houthaard

Wij bieden uitsluitend hoogwaardige houthaarden

Ons assortiment aan houthaarden mag uitgebreid genoemd worden, met hoogstaande haardenmerken als Barbas, Contura, Dik Geurts, M-design, Spartherm en Wanders in diverse uitvoeringen, waaronder fronthaarden, hoekhaarden, driezijdige haarden en doorkijkhaarden (tunnelhaarden), is er voor ieder wat wils. Van nostalgisch tot modern, de keuze is aan u!

Onze houthaarden voldoen aan de strengste milieunormeringen

Bij Hooijer vinden wij het belangrijk dat onze haarden voldoen aan de strengste milieueisen, om u zo te verzekeren van een duurzame houthaard. Hiertoe laten wij alleen haarden toe in ons assortiment die voldoen aan de Europese EcoDesign 2020 richtlijnen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Bewust Stoken en nemen wij onze verantwoordelijk om onze klanten op een groene en milieuvriendelijke manier te laten stoken.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Amersfoort, gelegen in Midden-Nederland in de provincie Utrecht.

Specificeer uw zoekopdracht
Uw haard op maat inclusief interieur? Bekijk hier onze voorbeelden of neem contact met ons op voor meer informatie. 
Merk
Vuurzicht
Verbrandingssysteem
Model