Houtkachels van Hooijer

Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Op zoek naar een houtkachel? Wij bieden een grote diversiteit aan kachels die passen in elke situatie

Onderaan deze pagina vindt u ons assortiment aan houtkachels. Hierbij valt een keuze te maken uit vrijstaande, (vrij)hangende of zelf inzetkachels die zowel los als in bestaande situaties geplaatst kunnen worden, bijvoorbeeld in een schouw of al bestaande openhaard.

Op zoek naar een houtkachel in perfecte harmonie met uw interieur? Maak gebruik van ons aanbod in maatwerk interieur!

Wij plaatsen nooit zomaar een kachel in uw woning.  Wij streven naar perfectie en zullen in samenspraak met u ervoor zorgen dat uw kachel een sfeervol en stijlvol geheel vormt met uw interieur. Hier gaan wij erg ver in. Zo ontwerpen en realiseren wij zelf maatwerk interieur van ieder gewenst materiaal, zoals Blauwstaal, Belgisch hardsteen, Eiken fineer, hoogwaardig leder en Decolegno. Zo vormt elke kachel met meubel een exclusief maatwerk product. Bekijk hier onze voorbeelden van diverse projecten in combinatie met maatwerk interieur.

Exclusief geproduceerde vrijhangende houtkachel

Wij bieden uitsluitend hoogwaardige houtkachels

Ons assortiment aan houtkachels mag uitgebreid genoemd worden, met hoogstaande kachelmerken als Attika, Barbas, Contura, Dik Geurts, Leenders, M-design, Skantherm, Spartherm en Wanders in diverse uitvoeringen, waaronder hoekhaarden, driezijdige haarden en tunnelhaarden (doorkijk) is er voor ieder wat wils. Van nostalgisch tot modern of kachels met of zonder speksteen, de keuze is aan u!

Onze houtkachels voldoen aan de strengste milieunormeringen

Bij Hooijer vinden wij het belangrijk dat onze kachels voldoen aan de strengste milieueisen, om u zo te verzekeren van een duurzame houtkachel. Hiertoe laten wij alleen kachels toe in ons assortiment met een hoog rendement (gemiddeld >80%) die voldoen aan de Europese EcoDesign 2020 richtlijnen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Bewust Stoken en nemen wij onze verantwoordelijk om onze klanten op een groene en milieuvriendelijke manier te laten stoken. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Amersfoort, gelegen in Midden-Nederland in de provincie Utrecht.

Specificeer uw zoekopdracht
Uw haard op maat inclusief interieur? Bekijk hier onze voorbeelden of neem contact met ons op voor meer informatie. 
Merk
Vuurzicht
Verbrandingssysteem
Model