Attika Bionic fire™ EVO

Vanaf € 7.110
Eindelijk een vuur waarbij je verder niets hoeft te doen dan toekijken en genieten! Met slimme techniek en dubbele verbranding bevrijdt bionic fire™ EVO u van een gecompliceerde bediening en beschermt het milieu tegen schadelijke broeikasgassen. bionic fire™ EVO. Gemaakt voor mensen met een eigen wil en een eigen stijl.

Productkenmerken

Type
Houtkachel
Merk
Attika
Vuurzicht
Front
Verbrandingssysteem
Gesloten,open
Vermogen
3-6 kW
Stijl
Vrijstaand
Hoogte kachel
1258 mm
Breedte kachel (bodemplaat/bovenplaat)
403/472 mm
Diepte kachel (bodemplaat/bovenplaat)
410 mm
Stookruimte (hoogte/breedte/diepte)
300/280/210 mm
Rookgasafvoer diameter
150 mm
Rendement
86%

Productomschrijving

Energielabel:

Meer informatie over het energielabel

Ons idee van het zuiverste vuur ter wereld

Bionic fire™ brandt dankzij innovatieve techniek met twee vuren – naar boven en naar beneden. Deze naverbranding maakt van de haard, die in samenwerking met de Duitse innovatieadviseurs van Global Mind Network gemaakt werd, een van de zuiverste haardovens ter wereld: 86 % rendement, 4 mg jnstof, 302 mg CO - dat zijn de beste waarden, die in het geaccrediteerde keuringsstation van het Danish Technological Institute in Aarhus ooit gemeten zijn.

De eenvoudigste bediening

Bedieningsfouten? Verkeerde melding! Met bionic fire™ is stoken gemakkelijk en eenvoudig: hout aanbrengen, aansteken, vuurhaarddeur sluiten. De rest wordt door de techniek overgenomen. De omschakelautomaat activeert bij voldoende gloed de naverbranding met de bionische vlammen in de onderste vuurhaard, waar de rookgassen gereinigd worden. Een uitgekiende automatiek stuurt de luchttoevoer op betrouwbare wijze van A naar Z. De automatiek gebruikt natuurlijke fysische eigenschappen van miljoenvoudig beproefde thermobimetalen en zorgt ervoor, dat de bionic fire™ elk moment zuiver en efficiënt brandt.

Bionic fre™ – Intelligent. Zuiver. Gemakkelijk.

Bionic fire™ EVO is modulair met 3 verschillende sokkels, 4 verschillende soorten lak- en 2 verschillende soorten deurverf leverbaar: daarmee heeft u de
keuze uit 24 varianten voor een betere wereld!