CONTURA 690 STYLE

Vanaf € 4.150
De Contura 690-modellen beschikken over de majestueuze uitstraling van een tegelkachel met de voordelen van een moderne kachel: een prachtig vuur is hoog boven de vloer zichtbaar. Dit model heeft veel van alles: drie kleuren, drie verschillende bovenplaten, twee verschillende deuren, twee omlijstingen, ondervak (standaard) en diverse accessoires waaronder houtopslag en warmtevasthoudende powerstone.

Productkenmerken

Type
Houtkachel
Merk
Contura
Vuurzicht
Front
Verbrandingssysteem
Gesloten,open
Vermogen
3-9 kW
Stijl
Vrijstaand
Emissieklasse
Klasse 1
Rendement
81%
Afmetingen
54-58x165-168x49,5-51x5 cm (B x H x D)
Rookgasafvoer
Ø 150 mm
Hoogte rookkanaal
133,8 cm (vloer - midden afvoer)
Achter-/bovenaansluiting
Ja

Productomschrijving

Energielabel:

Ongeacht de uitvoering die u kiest, gaat u genieten van uren gezelligheid en heerlijke warmte iedere keer dat u een vuur aansteekt.


Extra hoogte, extra warmte 

Een grotere kachel heeft meer vermogen en levert dus meer warmte dan een kleiner model. Er zijn ook andere mogelijkheden om meer warmte uit een houtkachel te krijgen. Speksteen is een natuurlijk warmtevasthoudend materiaal. Met een omlijsting van speksteen blijft de kachel nog uren warm nadat het vuur is gedoofd. Speksteen bezit een unieke, natuurlijke adering die ervoor zorgt dat geen enkele kachel er precies hetzelfde uitziet. 

Artstone is een natuurlijk grijze, gezoete betonsteen, die uniek is voor Contura. Deze geeft de kachel een moderne en stoere uitstraling. Beide modellen kunnen worden voorzien van warmtevasthoudende powerstone.