CONTURA 896 STYLE

Vanaf € 3.850
De Contura 800 Style heeft een uitgebreide keuze waaruit u kunt kiezen. Maar al deze kachels hebben een ding gemeen – de elegante en eigentijdse uitstraling Style genaamd, een update van de eerdere Contura 800 serie.

Productkenmerken

Type
Houtkachel
Merk
Contura
Vuurzicht
3-zijdig
Verbrandingssysteem
Gesloten,open
Vermogen
5 kW
Stijl
Vrijstaand
Deur
Draaideur
Rendement
81%
Afmetingen
46.5 x 126.0 x 36.5 cm (B x H x D)
Rookgasafvoer
Ø 150 mm
Hoogte rookkanaal
90.5 cm (vloer - midden afvoer)
Max. lengte houtblok
33 cm
CV aansluiting
Nee
Achteraansluiting
Ja
Bovenaansluiting
Ja
Hoogte rookkanaal
90.5 cm (vloer - midden afvoer)
Externe luchttoevoer
Ja

Productomschrijving

CONTURA 896 STYLE vrijstaande houtkachel

De afwerking en de techniek zijn verbeterd. Grotere en bredere ruiten, minder toevoegingen en meer kleuropties zijn een paar van deze aanpassingen van de nieuwe uitstraling.

Innovatieve functies zoals een automatische functie voor een snelle ontbranding, een boost functie om leven te blazen in nagloeiend as en een stille aslade maken het onderhouden en aanmaken van het vuur zoveel gemakkelijker.

Kortom een compacte kachel die makkelijk overal in elk interieur geplaatst kan worden. Het basismodel in deze serie is verkrijgbaar in grijs, wit en zwart, en de vernieuwing naar Style betekent nu dat door de deur kenmerken en bredere ruiten het vuur beter zichtbaar wordt.
Het rookkanaal kan op alle modellen bovenop of aan de achterkant worden aangesloten.

Tezamen met een assortiment van verschillende bovenplaten en deuren in diverse materialen, heeft u alle mogelijkheden om uw droomkachel samen te stellen.

Met zijn royale zijruiten en het hoge formaat geeft de Contura 896 Style het vuur de plaats die het verdient bij u thuis. Deze kachel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Een echte kachel die blikken en mensen trekt.

Energielabel:

Meer informatie over het energielabel