JØTUL F 105 B

Vanaf € 1.690
De Jøtul F 105-serie heeft karakter en uitstraling. De Jøtul F 105 is een houtkachel die ondanks zijn formaat boven de rest uitstijgt. Kenmerkende designelementen van deze kachel zijn de grote horizontale glazen deur, die een prachtig zicht op het vuur biedt, en de intuïtieve luchtregelaars die de kachel zeer gebruiksvriendelijk maken.

Productkenmerken

Type
Houtkachel
Merk
Jøtul
Vuurzicht
Front
Verbrandingssysteem
Open
Vermogen
2.5-6 kW
Stijl
Vrijstaand
Formaat houtblokken:
33 cm
Uitlaatbuis:
Ø 125 mm
Efficiëntie
83%
Opties uitlaatbuis:
Boven- en achterkant
Maten (HxBxD):
690 x 410 x 350 mm

Productomschrijving

Energielabel:

Meer informatie over het energielabel

De houtkachel is verkrijgbaar op traditionele poten of op een voet. Indien gewenst kan hij worden uitgerust met een aslip en spekstenen bovenkant. De Jøtul F 105 is ontworpen om optimaal te presteren bij een laag rendement, maar is robuust genoeg om de kou te verdrijven. De kachel combineert stralings- en convectiewarmte en is daardoor makkelijk te plaatsen. Een aangename kamertemperatuur is dan ook gegarandeerd.

Voor de Jøtul F 105 zijn er tevens verschillende afwerkingsopties. U kunt kiezen uit zwarte lak of onderhoudsvrij wit email.

De Jøtul F 105 is geschikt voor energiezuinige woningen. Goedgekeurd voor Klasse 1 betekent dat de houtkachel schoon brandt bij een lager rendement dan voor Klasse 2. Klasse 1-producten branden schoon bij een minimaal houtverbruik van minder dan 0,8 kg/per uur. Klasse 2-producten branden schoon bij een minimaal houtverbruik van minder dan 1,25 kg/per uur.