Nordic Fire NATURA WIDE

Vanaf € 4.930
De Natura Wide is in niets meer te vergelijken met de standaard pelletkachel. Deze nieuwe kachel is fluisterstil, heeft een fantastisch ‘houtvuur’ en is perfect regelbaar middels een uitgebreide afstandsbediening.

Productkenmerken

Type
Pelletkachel
Merk
Nordic Fire
Vuurzicht
2-zijdig (hoek)
Verbrandingssysteem
Open
Vermogen
3-10 kW
Stijl
Vrijstaand
Pelletverbruik (min-max)
0,7 – 2,1 kg/h
Rendement
94 %
Diameter rookgasafvoer
ø 80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheid
Ja, ø 50 mm
Inhoud pelletreservoir
19 kg
Brandduur (min-max in uren)
9,0 – 27,0h
Maatvoering H x B x D
1030-768-440 mm
Ruitenreinigingssysteem
Ja
Houtblokkenset mogelijkheid
Nee

Productomschrijving

Energielabel:
A+label

Deze kachel heeft, door middel van een geheel nieuw verbrandingsprincipe, hoge rustige vlammen. Dit zorgt ook voor een hoger rendement. Omdat de lucht van boven wordt aangevoerd, in tegenstelling tot de standaard pelletkachel, is de verbranding schoner en effectiever. Ook heeft de Natura Wide een volledig automatische reiniging, u kunt tot wel een maand stoken zonder de pelletkachel of aslade te hoeven legen. De branderbak kantelt zichzelf om te reinigen, hierdoor blijft de branderbak altijd schoon.

De Natura Wide pelletkachel is ideaal in te zetten als bijverwarming in zowel kleine als grote ruimtes dankzij de volledig naar wens in- of uit te schakelen convectieventilator, dit zorgt er ook voor dat de Natura Wide vrijwel volledig geluidsloos is. Tevens wordt deze pelletkachel standaard met uitgebreide touch-afstandbediening geleverd. Door het grote pelletreservoir kan de kachel lang branden zonder bij te vullen.

Verkrijgbaar in

 
Natura wide - houtkachel pelletkachel Natura wide - houtkachel pelletkachel