Nordic Fire Stylo

Vanaf € 3.680
De pelletkachel Stylo is de nieuwste ontwikkeling van Nordic Fire. Deze pelletkachel heeft een aantrekkelijke uitstraling, welke past in zowel een modern als klassiek interieur. Dankzij de compacte hoogte is de pelletkachel ook eenvoudig in een nis of bestaande schouw te plaatsen.

Productkenmerken

Type
Pelletkachel
Merk
Nordic Fire
Vuurzicht
Front
Verbrandingssysteem
Open
Vermogen
2.5-8 kW
Stijl
Vrijstaand
Diameter rookgasafvoer
ø 80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheid
Ja, ø 50 mm
Pelletverbruik (min-max)
0,5 – 1,5 kg/h
Rendement
> 90%
Inhoud pelletreservoir
12 kg
Brandduur (min-max in uren)
13,3 – 22 h
Maatvoering H x B x D
806-616-560 mm
Ruitenreinigingssysteem
Ja

Productomschrijving

Energielabel:
A+label

Vlambeeld van deze opgestelde pelletkachel in onze showroom:


Deze innovatieve pelletkachel is standaard voorzien van vele opties, waaronder een WIFI regeling om de pelletkachel vanuit waar ook te wereld met de mobiele telefoon te bedienen. De pelletkachel is voorzien van een continu draaiende vijzelmotor (traploos). En de ruimte ventilator is volledig naar wens in te stellen in verschillende standen en zelfs volledig uitschakelbaar. Hierdoor is het geluidsniveau van de pelletkachel minimaal.

De pelletkachel heeft een grote brede glasruit. En dankzij de brede branderbak en de luchttoevoer welke boven het vuur wordt gestuurd, heeft de pelletkachel een bijzonder mooi vlameffect.

Altijd een optimaal rendement
De pelletkachel is voorzien van een automatisch regelende RDS systeem. Dat houdt in dat de pelletkachel zich automatisch aanpast zodra de trek in het schoorsteenkanaal verandert. Dit systeem corrigeert de verbranding continu. Hierdoor is het rendement altijd optimaal en is het verbruik van pellets veel minder. Bij een pelletkachel zonder dit automatische RDS systeem kan het rendement bij een verkeerde trek met tientallen procenten afnemen.