Houthaard Utrecht

Houthaarden Utrecht

Houthaarden Utrecht, hiervoor kunt u terecht bij de houthaarden speciaalzaak Hooijer Haarden en Vloeren.  Onze showroom met houthaarden bevindt zich in de provincie Utrecht. Wij hebben zogenaamde doorkijk houthaarden deze zijn zeer geschikt om te plaatsen tussen bijvoorbeeld de eetkamer en de woonkamer. Houthaarden zijn ook verkrijgbaar in een driezijdig of hoekmodel.

Houthaarden worden zoals de naam al zegt gestookt met hout, wij raden u om op de volgende duurzame manier te stoken. (Klik hier)

Neem contact op voor een bezoek aan onze inspirerende showroom, hier staan de mooiste houthaarden opgesteld, wij verzorgen ook de vakkundige installatie van houthaarden en zijn erkend installateur, aangesloten bij het SVG (sfeerverwarmingsgilde). Ook kunt u bij ons terecht voor professioneel advies en ontwerp voor uw houthaard. Ook ontwerpen en realiseren wij houthaarden in combinatie met maatwerk meubels en tv-meubels in combinatie met een houthaard. Meer informatie 'over ons'. 

Dus voor meer informatie over houthaarden Utrecht, bekijk onze website of surf naar haarden-vloeren.nl

Graag tot ziens in onze showroom, te Amersfoort 2 minuten vanaf de A28, gratis parkeren voor de deur, klik hier voor de routebeschrijving voor uw gashaard Utrecht of omliggende regio.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen.

image
Telefoon

Telefoonnummer: 033 - 47 999 47

image
Adres

De Stuwdam 21
3815 KM Amersfoort
Nederland

Plan route

Bezoek Showroom

Onze medewerkers staan voor u klaar