Gratis Faber Symbio® gloeibedverlichting

Door

Hooijer

datum

15 oktober 2019

Categorie

Acties

Onderwerp

Gashaarden

Actie: Gratis Faber Symbio® gloeibedverlichting

Tot en met 31 januari 2020 a.s. kunt u als consument de optionele Symbio® gloeibedverlichting voor de Faber MatriX gashaarden GRATIS geleverd krijgen bij aankoop. Voor wie het beeld van gloeiende kolen in de haard nóg meer tot zijn recht wil laten komen, of wil genieten van een nagloeiend vuur. De consumentenwaarde van deze optie is max. € 350,-.


Actievoorwaarden:

• De actie vindt plaats vanaf 15.10.2019 tot 31.01.2020 bij ons als erkende Faber-dealer.
• Actie-mechanisme: bij aankoop van een Faber MatriX gashaard (zie overzicht van de actie producten uit het assortiment 2019/2020) ontvangt u als consument geheel gratis de Symbio® gloeibed-module. Deze Symbio®-gloeibed module vertegenwoordigd een waarde van min. € 175 tot maximaal ruim € 350 (afhankelijk van het model):

Bekijk vanaf deze en de daaropvolgende pagina onze Faber Matrix gashaarden

• Voor de specifieke haarden in deze actie verwijzen wij naar het overzicht met de haarden (collectie 2019/2020) als onderdeel van de actievoorwaarden. Andere modellen van Faber vallen niet in deze actie.
• De algemene voorwaarden (hierna: de ‘Algemene voorwaarden campagne’) zijn van toepassing op alle acties c.q. campagnes van Glen Dimplex Benelux B.V.
• Actieproducten moeten zijn aangeschaft in de periode van 15.10.2019 tot 31.01.2020 bij de erkende Faberdealer in de Benelux.
• De optie Symbio® gloeibed-module kan NIET worden ingewisseld voor contanten en/of andere middelen, goederen.
• De actie van de gratis Symbio® gloeibed-module is niet te combineren met andere aanbiedingen of acties met uitzondering van de Faber Perfecte Vlam Garantie voor de gashaarden voor seizoen 2019/2020.
• Hooijer Haarden en Vloeren draagt als erkende Faber-dealer zorg voor het installeren en/ of plaatsen van de gekozen optie in uw nieuwe Faber haard als onderdeel van het gehele installatieproces.
• Bij vermoeden van misbruik of oneigenlijk gebruik van deze campagne behoudt Glen Dimplex zich het recht voor om de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen.

Een Faber haard is standaard zeer rijk uitgerust

MatriX-haarden* zijn voorzien van de nieuwste Honeywell techniek. Een goed gevoel, want deze techniek zorgt bijvoorbeeld voor een snelle, veilige start én perfecte werking van de Faber haard. In combinatie met de standaard ITC-app van Faber is de haard niet alleen gemakkelijk te bedienen. Het geeft ook veel extra informatie.

Deel deze pagina: