Maatregelen Hooijer m.b.t. Coronavirus

Door

Hooijer

datum

16 maart 2020

Categorie

Onderwerp

Maatregelen Hooijer m.b.t. Coronavirus

Naar aanleiding van het Coronavirus willen wij u informeren over de huidige stand van zaken en (voorzorg)maatregelen die wij hebben genomen.

Bereikbaarheid

Onze showroom in Amersfoort blijft zowel telefonisch als per mail bereikbaar zoals u van ons gewend bent. Na overleg bent u UITSLUITEND op afspraak van harte welkom in de showroom. Daarbij denkend aan;

  • Handen schudden doen we even niet
  • Laten we circa 1,5/2 meter afstand houden van elkaar
  • Mocht u zich verkouden voelen, hoesten of koorts hebben, dan vragen wij u niet naar onze showroom te komen

Als preventieve maatregel werkt een gedeelte van het team vanuit huis. Mocht u de verwachte persoon niet direct aan de lijn krijgen, vragen wij uw begrip hiervoor. Hierdoor hopen we de kans op verspreiding te minimaliseren en constante service te blijven garanderen.

Installaties

Wij proberen de geplande installaties van haarden en vloeren uit te voeren, maar er bestaat een mogelijkheid dat dit wordt uitgesteld, één en ander in goed overleg, wij vertrouwen op uw begrip daarvoor. Het directe contact op locatie vragen wij te beperken. De maatregelen voeren wij uit volgens de actuele richtlijnen van het RIVM.

Wij houden de ontwikkelingen goed in de gaten en laten ons daarin adviseren door de experts. Mocht de situatie in Nederland veranderen en wij daardoor genoodzaakt zijn tot andere maatregelen over te gaan, zullen wij u daarover direct informeren.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

 

Deel deze pagina: