Magnifire Flow: de ultieme vuurbeleving

Door

Hooijer

datum

24 mei 2019

Categorie

Nieuws

Onderwerp

Gashaarden

Nieuw: Magnifire Flow voor de ultieme vuurbeleving

Nieuw van Bellfires: de MagniFire Flow brander. Dit is een getrapte brander met hoogteverschil waarbij de brander volledig weggewerkt is in de houtstammenset. De MagniFire Flow varieert in hoogte en diepte voor een maximaal vuurbeeld rondom. Hierdoor krijgt u een maximale vuurbeleving.

Bij de Room Divider met MagniFire Flow heeft Bellfires de MagniFire brander volledig opnieuw opgebouwd. De MagniFire Flow is een getrapte brander met hoogteverschil, maar inmiddels zijn de branders volledig weggewerkt in de houtstammenset. Hierbij varieert de brander in hoogte en diepte voor een maximaal vuurbeeld rondom. Om het gloeibed nog dynamischer te maken is er gekozen voor extra verlichting. Deze verlichting is verdeeld over de volledige bodemplaat van de brander. Door het gloeibed glooiend te maken krijgt men een nog levensechtere benadering van een echt houtvuur. Ook hierbij wordt er weer gebruik gemaakt van zowel licht als donker crushed glass.

Dankzij de MagniFire Flow brander krijgt u zowel op propaan als op aardgas mooie hoge vlammen. Bij de maximale stand levert de haard 8 of 9,5 KW. Door de dubbele brander uit te schakelen kan hier nog eens ruim 40% op bespaard worden. Wanneer de dubbele brander uitgeschakeld is blijft er een mooi hoog vlambeeld zichtbaar met daarbij slechts 5 KW vermogen. Bij de Room Divider schakelt de dubbele brander van de MagniFire Flow in de breedte. Hierdoor houdt u ten alle tijden een mooi hoog vuur over.

Magnifire Flow is beschikbaar voor de volgende toestellen:

Vraag onze adviseurs in onze showroom naar meer informatie of neem contact met ons op via info@haarden-vloeren.nl of 033 - 47 999 47.

Video Magnifire Flow:

Brochure Magnifire Flow:

Download hier de brochure

 

Deel deze pagina: