Service & Onderhoud

Hooijer Haarden en Vloeren ziet de verkoop van haarden, schouwen en vloeren als dienstverlening. We leveren niet alleen een product, we zorgen vooral dat uw verwachtingen overtroffen worden. Dat doen we niet alleen door het leveren van maatwerk en vakkundige montage, maar ook door de juiste service te verlenen zodat u optimaal kunt blijven genieten van uw prachtige haard of authentieke (houten) vloer.

Problemen met uw gashaard

Ervaart u problemen met uw gashaard? Klik hier voor de pagina met veel voorkomende problemen en oplossingen van o.a. Bellfires gashaarden.  

Heeft u uw haard al meer dan een jaar niet laten onderhouden? Dan adviseren wij u om een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren (en deze ieder jaar te laten herhalen), deze kunnen aangevraagd worden via ons serviceformulier (klik hier).

Onderhoud haarden

Voor het verrichten van onderhoud aan uw gashaard of houtkachel hebben wij onze partner Sparks Service in de arm genomen. Zij zijn gespecialiseerd in het verrichten van onderhoud aan uw haard of kachel, ongeacht soort en/of merk.

Klik hier om een onderhoudsaanvraag voor uw haard of kachel in te dienen en er wordt door Sparks zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak.

Onderhoud vloeren

In onze showroom hebben wij zowel parketreinigers als diverse varianten onderhoudsoliën op voorraad. Deze producten zorgen ervoor dat uw vloer in optimale conditie lang mooi blijft. U bent altijd van harte welkom om deze producten bij ons op te komen halen.

Wanneer u dat wenst, dan verzorgen wij ook via onze gespecialiseerde en ervaren parketteurs het onderhoud aan uw vloer bij u thuis. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom.