Showroom

Waar je haard is, is je huis. Het hart van je huis. Knapperende vlammen tussen robuust natuursteen. Flakkerend licht achter glas. Dáár is de intimiteit voelbaar. Deze wonderlijke aantrekkingskracht van haarden ervaart u bij Hooijer Haarden en Vloeren te Amersfoort. Onze showroom op De Stuwdam 21 te Amersfoort is anders dan anders – ademt de sfeer van authentieke interieurs.

COVID-19 en openingstijden

 

Neem contact met ons op.

Prachtige haarden en vloeren in harmonie

Vanaf de eerste stap die u zet in onze showroom, zult u onder de indruk zijn van de prachtige haarden, hout- en gaskachels en houten vloeren. U proeft de sfeer. Oogstrelende openhaarden tussen houten vloeren, strak gestuukte wanden en ruw beton. Het eigentijdse design van de showroom en de aandacht die we daaraan besteed hebben, tekent onze aanpak. Ook van uw haard, schouw en/of vloer willen we méér maken dan een los product in de ruimte. Dat is een kwestie van maatwerk en perfectie.

Maatwerk

Wij ontwerpen uw haard op maat. In onze showroom is het zelfs mogelijk om in onze ontwerpruimte met beamer uw droomhaard virtueel te laten realiseren met professionele 3D-impressies. Ook voor maatwerk meubels en kasten rondom de haard bent u bij ons op het juiste adres.

3D-impressies haard op maat

 

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen.

Met merken uit het topsegment haarden en vloeren

Veelzijdige, eigentijdse showroom

U vindt hier een selectie van de mooiste sfeerhaarden, schouwen en houten vloeren, te zien bij Hooijer Haarden en Vloeren te Amersfoort. Gashaarden, houthaarden, klassieke en moderne schouwen, vrijstaande houtkachels, maatwerk haarden, verouderde houten vloeren, visgraatvloeren, parket: een verrassende collectie. Producten van exclusieve merken, in verschillende stijlen en prijsklassen.

U ontdekt hier het hart van uw huis. Want de échte huiselijke sfeer draait om een haard van Hooijer Haarden en Vloeren. Doe op deze website een indruk op van onze collectie en bezoek onze showroom te Amersfoort. Wees welkom!

Virtuele showroom

Dáár is de intimiteit voelbaar.

Hooijer staat altijd klaar om u te helpen

U bent altijd welkom bij Hooijer

Team Hooijer
Showroom

De Stuwdam 21
3815 KM Amersfoort
Nederland
E-mailadres: info@haarden-vloeren.nl
Telefoonnummer: 033 - 47 999 47
KvK: 08142463

Plan route
Openingstijden

Neem contact met ons op voor een afspraak

Openingstijden showroom:

Ma t/m Vrij :10.00 tot 17.00 uur - (zaterdag en zondag gesloten)
SHOWROOM EN KANTOOR GESLOTEN VAN 29-07 TOT 12-08 

* Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Neem contact op